Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

H CARP ZOOM STHN ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η Carp Zoom είναι μια αρκετά νέα εταιρεία στα δολώματα αλιείας και την αγορά εξοπλισμών. Η Carp Zoom υποστηρίζεται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στην ερασιτεχνική αλιεία και την παραγωγή. Χάρις στην ενθουσιώδης και επιμελή εργασία τους, είναι πλέον σε θέση να μας προσφέρουν ένα βελτιωμένο και ευρύτερο φάσμα προϊόντων κάθε χρόνο. Οι καιροί αλλάζουν, αλλά η Carp Zom έχει καταφέρει να κερδίσει μια εξαιρετική φήμη λόγω της δέσμευσής της να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μεγάλου φάσματος ψαράδων, συμπεριλαμβανομένων ψαράδων που το κάνουν για χόμπι και αναζητούν μια κάποια διασκέδαση στη λίμνη, ως τους φανατικούς που κυνηγάνε το μεγάλο ψάρι. Συνεργάζεται στενά με τους αξιόλογους συνεργάτες της (που είναι φίλοι της) και αναπτύσσει την επιχείρησή της από κοινού. Διαθέτοντας αξιοζήλευτη ευελιξία μπορεί και βοηθά τους εταίρους της να μοιραστούν την επιτυχία της Carp Zoom. Η ικανοποίηση των πελατών της βασίζεται σε διάφορα θέματα στα οποία δίνει μεγάλη έμφαση:
»Η επιλογή συστατικών υψηλής ποιότητας από τους δικούς της εμπειρογνώμονες με πολλά χρόνια εμπειρίας.
»Αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι της όλης διαδικασίας, από τις πρώτες ύλες ως τα έτοιμα προϊόντα.
»Συνεχής έλεγχος κάτω από διαφορετικές συνθήκες από τους ειδικούς της από το πρώτο πρωτότυπο μέχρι το προϊόν να είναι διαθέσιμο στην αγορά.
»Η πιο σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής για να εξασφαλιστεί μια σταθερά υψηλή ποιότητα.
»Κορυφαίας ποιότητας υλικά συσκευασίας για τη διασφάλιση της φρεσκάδας σε όλη τη διάρκεια ζωής.
»Ευέλικτες υπηρεσίες που προσφέρονται από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της.
Η χρήση των προϊόντων της Carp Zoom μόνο ευχαριστημένους πελάτες έχει να μας παρουσιάσει. Τα Προϊόντα της εταιρείας αντιπροσωπεύονται  πλέον στην χώρα μας αποκλειστικά από την εταιρεία   Αφοί Κασάμπαλη & Σια Ο.Ε και διατίθενται από το δίκτυο καταστημάτων Shimano Shop.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου