Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ETOIMH ΜΑΛΑΓΡΑ ELLEVI ΓΙΑ ΒΑΡΚΑ

ETOIMH ΜΑΛΑΓΡΑ ELLEVI  ΓΙΑ ΒΑΡΚΑ 



Αυτή η  σκούρα καφέ μαλάγρα της ELLEVI είναι έτοιμη για χρήση και έχει κατασκευαστεί από σαρδέλες, πρωτεΐνες, προσθετικά γεύσης και φυσικά συστατικά ειδικά μελετημένα για να προσελκύσουν τα μεγάλα ψάρια στη θάλασσα. Το προϊόν διατίθεται μέσα σε μια πλαστική συσκευασία η οποία περιέχει την μαλάγρα  μέσα σε ένα δίχτυ εφοδιασμένο με ένα δακτύλιο προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε με τη μεγαλύτερη ευκολία στη βάρκα κατά την διάρκεια του ψαρέματος. Η λιώνει αργά και αφήνει ένα ίχνος  πολύ ελκυστικό και προκλητικό  για κάθε είδος ψαριού. Είναι εξαιρετικό για ψάρεμα από σκάφος, αλλά και σε ψάρεμα drifting και στην συρτή.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: δέστε  ένα κορδόνι ή το σχοινί της άγκυρας στο σύνδεσμο του διχτιού και αφήστε το κάτω από το σκάφος. Σε περίπτωση ισχυρού ρεύματος, αυξήστε το βάρος του διχτιού με ένα βαρίδι. Ψαρέψτε στα απόνερα και ανακινήστε το δίχτυ με κάθετες κινήσεις κάθε τόσο. Τα περιεχόμενα του διχτυού θα λιώσει ομοιόμορφα σε ποσότητα 1 kg σε 1-2 ώρες.

Οι μαλάγρες ELLEVI αντιπροσωπεύονται στην χώρα μας από την εταιρεία Αφοί Κασάμπαλη & Σια Ο.Ε. και διατίθενται από το δίκτυο καταστημάτων Shimano Shop.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου