Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

H CARP ZOOM STHN ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η Carp Zoom είναι μια αρκετά νέα εταιρεία στα δολώματα αλιείας και την αγορά εξοπλισμών. Η Carp Zoom υποστηρίζεται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στην ερασιτεχνική αλιεία και την παραγωγή. Χάρις στην ενθουσιώδης και επιμελή εργασία τους, είναι πλέον σε θέση να μας προσφέρουν ένα βελτιωμένο και ευρύτερο φάσμα προϊόντων κάθε χρόνο. Οι καιροί αλλάζουν, αλλά η Carp Zom έχει καταφέρει να κερδίσει μια εξαιρετική φήμη λόγω της δέσμευσής της να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μεγάλου φάσματος ψαράδων, συμπεριλαμβανομένων ψαράδων που το κάνουν για χόμπι και αναζητούν μια κάποια διασκέδαση στη λίμνη, ως τους φανατικούς που κυνηγάνε το μεγάλο ψάρι. Συνεργάζεται στενά με τους αξιόλογους συνεργάτες της (που είναι φίλοι της) και αναπτύσσει την επιχείρησή της από κοινού. Διαθέτοντας αξιοζήλευτη ευελιξία μπορεί και βοηθά τους εταίρους της να μοιραστούν την επιτυχία της Carp Zoom. Η ικανοποίηση των πελατών της βασίζεται σε διάφορα θέματα στα οποία δίνει μεγάλη έμφαση:
»Η επιλογή συστατικών υψηλής ποιότητας από τους δικούς της εμπειρογνώμονες με πολλά χρόνια εμπειρίας.
»Αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι της όλης διαδικασίας, από τις πρώτες ύλες ως τα έτοιμα προϊόντα.
»Συνεχής έλεγχος κάτω από διαφορετικές συνθήκες από τους ειδικούς της από το πρώτο πρωτότυπο μέχρι το προϊόν να είναι διαθέσιμο στην αγορά.
»Η πιο σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής για να εξασφαλιστεί μια σταθερά υψηλή ποιότητα.
»Κορυφαίας ποιότητας υλικά συσκευασίας για τη διασφάλιση της φρεσκάδας σε όλη τη διάρκεια ζωής.
»Ευέλικτες υπηρεσίες που προσφέρονται από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της.
Η χρήση των προϊόντων της Carp Zoom μόνο ευχαριστημένους πελάτες έχει να μας παρουσιάσει. Τα Προϊόντα της εταιρείας αντιπροσωπεύονται  πλέον στην χώρα μας αποκλειστικά από την εταιρεία   Αφοί Κασάμπαλη & Σια Ο.Ε και διατίθενται από το δίκτυο καταστημάτων Shimano Shop.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ETOIMH ΜΑΛΑΓΡΑ ELLEVI ΓΙΑ ΒΑΡΚΑ

ETOIMH ΜΑΛΑΓΡΑ ELLEVI  ΓΙΑ ΒΑΡΚΑ 



Αυτή η  σκούρα καφέ μαλάγρα της ELLEVI είναι έτοιμη για χρήση και έχει κατασκευαστεί από σαρδέλες, πρωτεΐνες, προσθετικά γεύσης και φυσικά συστατικά ειδικά μελετημένα για να προσελκύσουν τα μεγάλα ψάρια στη θάλασσα. Το προϊόν διατίθεται μέσα σε μια πλαστική συσκευασία η οποία περιέχει την μαλάγρα  μέσα σε ένα δίχτυ εφοδιασμένο με ένα δακτύλιο προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε με τη μεγαλύτερη ευκολία στη βάρκα κατά την διάρκεια του ψαρέματος. Η λιώνει αργά και αφήνει ένα ίχνος  πολύ ελκυστικό και προκλητικό  για κάθε είδος ψαριού. Είναι εξαιρετικό για ψάρεμα από σκάφος, αλλά και σε ψάρεμα drifting και στην συρτή.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: δέστε  ένα κορδόνι ή το σχοινί της άγκυρας στο σύνδεσμο του διχτιού και αφήστε το κάτω από το σκάφος. Σε περίπτωση ισχυρού ρεύματος, αυξήστε το βάρος του διχτιού με ένα βαρίδι. Ψαρέψτε στα απόνερα και ανακινήστε το δίχτυ με κάθετες κινήσεις κάθε τόσο. Τα περιεχόμενα του διχτυού θα λιώσει ομοιόμορφα σε ποσότητα 1 kg σε 1-2 ώρες.

Οι μαλάγρες ELLEVI αντιπροσωπεύονται στην χώρα μας από την εταιρεία Αφοί Κασάμπαλη & Σια Ο.Ε. και διατίθενται από το δίκτυο καταστημάτων Shimano Shop.

ΜΑΛΑΓΡΕΣ ELLEVI ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΜΑΛΑΓΡΕΣ ELLEVI  ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

Οι μαλάγρες ELLEVI είναι μίγματα των ειδικών υλικών σωστά μελετημένων  για να προσελκύσουν τα ψάρια στη ζώνη που ψαρεύετε. Όπως μπορείτε να προσέξετε, μαλάγρες για το ίδιο είδος ψαριών έχουν φτιαχτεί με διαφορετικά συστατικά.
Αυτό συμβαίνει επειδή το ίδιο είδος ψαριού έλκεται με διαφορετικό τρόπο από το ίδιο συστατικό ανάλογα με την ζώνη στην οποία ψαρεύετε. Θα δείτε και μόνοι σας, μετά από δοκιμές, ποια είναι η καταλληλότερη μαλάγρα  για τη ζώνη στην οποία ψαρεύετε και σίγουρα θα βρείτε τον τύπο των συστατικών που θα σας επιτρέψει να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα κατά το ψάρεμά σας.
Τα συστατικά της εν λόγω μαλάγρας έχουν μελετηθεί και αναμίχθηκαν στη σωστή αναλογία πυκνωτικών, διακοπτών και πρωτεϊνών  με σκοπό την απόκτηση ελκυστικών προϊόντων που είναι κατάλληλα είτε για ανταγωνιστικούς ψαράδες ή για νεοφώτιστους που πάνε για ψάρεμα για πρώτη φορά. Όσον αφορά στη χρήση των πρωτεϊνών στο ψάρεμα, η εταιρεία
ELLEVI προέβει σε βάθος έρευνες στη φύση των ψαριών και τις διατροφικές συνήθειες. Τα ψάρια χωρίζονται σε δύο βασικές ομάδες: οι «οπτικοί τροφοδότες» που είναι γενικά τα αρπακτικά που έχουν οπτικό σύστημα πολύ περισσότερο αναπτυγμένο από ό,τι  το οσφρητικό σύστημα και, αντίθετα, οι "οσφρητικοί τροφοδότες" που έχουν μια καλά ανεπτυγμένη αίσθηση της όσφρησης που τους επιτρέπει την ανίχνευση της παρουσίας τροφής σε μεγάλη απόσταση. Για αυτές τις ομάδες των ψαριών υπάρχουν ειδικές πρωτεΐνες που δεκαπλασιάζουν την  έλξη και τη δύναμη διέγερσης της μαλάγρας, διατηρώντας αμετάβλητη την "φρενίτιδα για τροφή" των ψαριών  για μεγάλο χρονικό διάστημα.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : Βάλτε το περιεχόμενα του φακέλου σε ένα δοχείο, προσθέστε νερό και ανακατέψτε μέχρι να πάρετε την επιθυμητή ζύμη. Η μαλάγρα σας  είναι τώρα έτοιμη να χρησιμοποιηθεί.
1) Ψάρεμα σε ρηχά νερά: Προσθέστε λίγο περισσότερο νερό, έτσι ώστε η μπάλα μίγματος να σπάσει μόλις την ρίξετε στο νερό.
2) Ψάρεμα σε βαθειά νερ: Προσθέστε νερό για να κάνει τις μπάλες μίγματος με συνοχή που τους επιτρέπει να βυθιστεί στον πυθμένα .
Η μαλάγρα ELLEVI σε σκόνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως δόλωμα με εξαιρετικό κράτημα στο αγκίστρι. Βάλτε το περιεχόμενο αυτού του φακέλου σε ένα δοχείο, προσθέστε νερό λίγο κάθε φορά, ενώ αναμιγνύετε ομαλά. Δουλέψτε το  μίγμα με το χέρι για να πάρετε μια μαλακή και ελαστική πάστα. Κάντε μικρά μπαλάκια και βάλτε τα στο αγκίστρι .

Οι μαλάγρες ELLEVI αντιπροσωπεύονται στην χώρα μας από την εταιρεία Αφοί Κασάμπαλη & Σια Ο.Ε. και διατίθενται από το δίκτυο καταστημάτων Shimano Shop.

ΠΑΣΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΟΣ ΑΜΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Η πάστα δολώματος άμεσης χρήσης  της ELLEVI είναι ένα γρήγορης- χρήσης δόλωμα. Είναι μαλακό, αλλά κολλά πεισματικά στο αγκίστρι, ακόμη και όταν ψαρεύετε, με την τεχνική casting  ή surfcasting με βαριά βαρίδια. Το ELLEVI γρήγορης- χρήσης δόλωμα είναι εξαιρετικό για χρήση στην θάλασσα, όπως καθετή,  ledgering,  απίκο, εγγλέζικο, συρτή και ψάρεμα με παραγάδι. Αυτό το προϊόν συνεχίζει να διατηρεί τις ιδιότητές του αναλλοίωτο  σε θερμοκρασία περιβάλλοντος χάρις στην πρακτική συσκευασία του με το  επανασφραγίσιμο καπάκι. Τώρα λοιπόν δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εύρεση δολώματος. Με την έτοιμη πάστα δολώματος θα έχετε πάντα αυτό που χρειάζεστε και μάλιστα με θεαματικά αποτελέσματα!!


Διατίθεται  σε γεύσεις :
Τυρί
Γαρίδα
Σαρδέλα
Τυρί- Σκόρδο
Σε συσκευασίες των 200gr.
Θα τις βρείτε στο δίκτυο καταστημάτων Shimano Shop

Αποκλειστική διάθεση από την εταιρεία Αφοί Κασάμπαλη και Σία Ο.Ε.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΓΡΑ ΜΑΣ

ΧΡΗΣΗ ΜΑΛΑΓΡΑΣ  ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ από την ELLEVI

Η λειτουργία της μαλάγρας  είναι να προσελκύσει τα ψάρια στην αλιευτική ζώνη σας, όπου θα τα βρείτε να περιμένουν για την αρματωσιά σας η οποία θα είναι  οπλισμένη με αγκίστρια, και δόλωμα.
Όταν πάτε για ψάρεμα, εκτός από το να καθοδηγείστε από τη δική σας εμπειρία, προτείνεται σαν πιο κατάλληλη αντιμετώπιση για τον τόπο αλιείας, να χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο τύπο μαλάγρας για το είδος των ψαριών που θέλετε να ψαρέψετε.
Στην αγορά υπάρχουν έτοιμες  για χρήση μαλάγρες  ή άλλα πρόσθετα που θα χρησιμοποιηθούν αφού τα αναμίξετε με νερό προκειμένου να μετατρέψετε τη ζύμη σε καταλληλότερη για τον τόπο και το είδος της αλιείας.
Οι μαλάγρες της ELLEVI είναι κατασκευασμένες  από κάποια βασικά συστατικά, τα οποία αναμιγνύονται μεταξύ τους στη σωστή αναλογία με την πύκνωση και την διάλυση ουσιών, φτιάχνοντας ένα μίγμα το οποίο μπορεί να προσελκύσει ένα είδος ψαριών περισσότερο από ένα άλλο.

Όλα τα συστατικά των ELLEVI μαλαγρών,  είναι απολύτως φυσικά και η φόρμουλά τους έχει ρυθμιστεί με τα συστατικά που τις έκανε  πιο ελκυστικές, χάρη στην άμεση εμπειρία από διαγωνισμούς αλιείας, όπου το πνεύμα του ανταγωνισμού προδιαθέτει την επιτακτική ανάγκη για έρευνα των ουσιών που μπορούν ως επί το πλείστον να προσελκύουν τα ψάρια. Το μυστικό μιας καλής μαλάγρας είναι η σωστή αναλογία μεταξύ των συστατικών που αναμειγνύονται: είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι η όρεξη των ψαριών είναι αφυπνισμένη αλλά ποτέ ικανοποιημένη.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΓΡΑ ΣΑΣ
Όταν είστε στο χώρο που θα ψαρέψετε,  κατ 'αρχάς θα πρέπει να προετοιμάσετε την μαλάγρα σας σας. Αυτό είναι βασικό ακόμη και στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε έτοιμη  προς χρήση υγροποιημένη μαλάγρα, δεδομένου ότι το σωστό βαθμό της υγρασίας μπορείτε να τον ρυθμίσετε μόνο στον τόπο ψαρέματος.
Η μαλάγρα μας  θα πρέπει να αναμειχθεί με νερό πριν από τη συναρμολόγηση των καλαμιών, περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του ψαρέματος, ώστε να αφήσει τα συστατικά να απορροφήσουν νερό και να σταθεροποιηθούν.
Τυχόν πρόσθετα συστατικά πρέπει να αναμιχθούν με την μαλάγρα,  πριν από την ύγρανση του, προκειμένου να ενώσει τα στοιχεία ομοιογενώς μεταξύ τους.

Νερό πρέπει να προστεθεί στο μίγμα σκόνης λίγο κάθε φορά φροντίζοντας να μετράτε τη σωστή ποσότητα ώστε να έχετε μία μαλάγρα  ούτε πολύ υγρή  ούτε πολύ στεγνή.
Μετά από ένα προηγούμενο βρέξιμο, σας προτείνουμε να αφήσετε το μίγμα να ξεκουραστεί, ο σωστός βαθμός υγρασίας θα πρέπει να ρυθμίζεται κατά τη στιγμή της χρήσης.
Μετά το βρέξιμο και με τη ένωση του έξτρα μίγματος, σας προτείνουμε να το περάσετε μέσα από ένα μεσαίου μεγέθους δικτυωτό κόσκινο, προκειμένου να ξεχωρίσουν τυχόν μάζες-σβόλοι.
Σε ζεστό καιρό, σας προτείνουμε να αποτρέψετε την έκθεση της μαλάγρας  στο φως του ήλιου,  δεδομένου ότι θα μπορούσε να αλλάξει το σωστό βαθμό υγρασίας  ή ακόμη χειρότερα, τα "μαγειρεμένα" συστατικά. Ειδικά στον τομέα του ψαρέματος  του γλυκού νερού σας προτείνουμε να εισάγετε επίσης το δόλωμα που θα χρησιμοποιήσετε στην μαλάγρα, στην ποσότητα του 5-10% του όγκου του. Εκτός από την αύξηση της ελκυστικότητας της μαλάγρας, στα μάτια του ψαριού αυτή η εξυπνάδα δίνει στο δόλωμα μια πιο φυσική εμφάνιση, ακόμη και αν το δόλωμα κρύβεται μέσα στο άγκιστρο της αρματωσιά σας.

ΠΩΣ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΓΡΑ ΣΑΣ
Είναι απαραίτητο να είσαστε πολύ προσεκτικοί εκεί που ρίχνετε την μαλάγρα σας. Πριν την ρίξετε στο νερό, στην πραγματικότητα, θα πρέπει να παρατηρήσετε προσεκτικά, που κινείται το ρεύμα και η δύναμη του, προκειμένου να αποτρέψετε στην μαλάγρα σας  να βγει από τη ζώνη αλιείας σας.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θυελλώδεις ημέρες, επειδή η ροή της επιφάνειας, που προκαλείται από τον άνεμο, μπορεί να είναι παραπλανητική, ενώ το ρεύμα στο βάθος να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Στην αρχή σας προτείνουμε να ρίξετε 5-6 μπάλες μαλάγρας  τόσο μεγάλες όσο τα πορτοκάλια, ενώ στη συνέχεια, όταν ψαρεύετε, κάθε τόσο θα είναι αρκετό να ρίχνετε μια μικρή μπάλα τόσο μεγάλη όσο ένα καρύδι. Πριν ρίξετε την μαλάγρα στο νερό, θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί πόσο πιέζετε τις μπάλες με το χέρι σας. Οι ELLEVI μαλάγρες  έχουν αναπτυχθεί έτσι ώστε να αξιοποιούν την «μηχανική» τους στο μέγιστο, που σημαίνει ότι θα χωρίσει στο βάθος ή στην επιφάνεια σύμφωνα με το πόσο σκληρά ή ελαφριά θα πιέσετε τις μπάλες μαλάγρας.
Πριν αποφασίσετε την στρατηγική του τρόπου πετάγματος της μαλάγρας,  είναι απαραίτητο να γίνει μια τελευταία αλλά όχι λιγότερο σημαντική σκέψη: το χρόνο που διαθέτετε. Αν μπορείτε να ψαρεύετε για σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να κάνετε τις μπάλες της μαλάγρας  όχι πολύ μεγάλες και παχιές. Αντίθετα, αν είστε τυχεροί να περάσετε μια ολόκληρη μέρα ψαρεύοντας, σας προτείνουμε να εφαρμόσετε την στρατηγική "φτάσ’το στον πάτο" όπου ρίχνετε πρώτα μεγαλύτερες και παχύτερες μπάλες και στη συνέχεια να τροφοδοτήσετε την αλιευτική ζώνη κανονικά, ρίχνοντας μικρότερες και πιο μαλακές μπάλες.

Καλή επιτυχία!!!

ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ELLEVI ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Η ELLEVI έχει ξεκινήσει την  λειτουργία της το 1994 βασιζόμενη στην εμπειρία του Lorenzo Valvassura, μέλος της «CLUB AZZURRO" του "SEA SIDE ομάδα εθνικής αλιείας" της ερασιτεχνικής ιταλικής ομοσπονδίας το 1991 και το 1992.
Η ELLEVI κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα δολωμάτων, Μαλάγρες, τα συστατικά, πετονιές και σύνεργα για κάθε τύπο αλιείας στη θάλασσα, σε ποτάμι, σε κανάλι και στη λίμνη.
Ο Lorenzo Valvassura κάνει χρήση της εμπειρίας του αδελφού του Fernando, ιδιαίτερα γνωστού  στην Ιταλία και το εξωτερικό, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους ερασιτέχνες ψαράδες αγώνων που υπήρξε ποτέ στη θαλάσσια αλιεία.
Όλα τα προϊόντα της ELLEVI είναι  προσωπικά δοκιμασμένα από τον Fernando Valvassura, έχουν κατασκευαστεί με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, σε συνδυασμό με την εμπειρία και το πάθος για την αλιεία, προκειμένου να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε μόνο ... ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!
ΜΑΛΑΓΡΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
Διατίθεται στις παρακάτω γεύσεις:
Τυρί- Μπισκότο- Αμινοξέα 1kg
Σαρδέλα-Αμινοξέα 1kg
Λευκό τυρί-Αμινοξέα 1kg
Γαρίδα - Ιχθυάλευρο-Αμινοξέα 1kg
Γαρίδα - Τυρί - Αμινοξέα 1kg
Γαρίδα - Σαρδέλα- Ιχθυάλευρο - Micropellets -Αμινοξέα 1kg
Τυρί - Γαρίδα - Αχινό - Μύδι - Καβούρι - Ιχθυάλευρο - Micropellets - Αμινοξέα 1kg και 3 kg
Ψωμί - Τυρί - Σκόρδο - Αμινοξέα 1kg/ Ψωμί - Τυρί - Αμινοξέα 1kg.

ΜΑΛΑΓΡΑ ΗΜΙΥΓΡΗ

Διατίθεται στις παρακάτω γεύσεις: 
 Σαρδέλα-Αμινοξέα 1kg
 Τυρί-Αμινοξέα 1kg
 Σαρδέλα-Αμινοξέα 3kg
 Τυρί-Αμινοξέα 3kg
ΠΑΣΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΟΣ
ΑΜΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Διατίθεται στις παρακάτω γεύσεις: 
Άρωμα τυρί 200 gr
Άρωμα Γαρίδας 200 gr
Άρωμα Σαρδέλας 200 gr
Άρωμα Τυρί - Σκόρδου 200 gr

ΑΜΙΝΟΞΕΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΓΡΑ
ΣΕ ΣΚΟΝΗ 2,5 - 5%


Διατίθεται στις παρακάτω γεύσεις: 
Κέφαλο - Μελανούρι 150 gr
Τσιπούρα - Λαυράκι - Σαργοί - Γόπα - Λυθρίνι 150gr

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΑΡΩΜΑ
ΣΕ SPREY

Διατίθεται σε γεύσεις:
Τυρί 50 ml
Τυρί
Γαρίδα
Αχινός
Σκόρδο
Καβούρι


ΜΑΛΑΓΡΑ ΓΙΑ ΒΑΡΚΑ ΣΕ ΔΙΧΤΥ

Διατίθεται σε γεύση Σαρδέλας 3Kg  


Τα προιόντα της  ELLEVI θα τα βρείτε σε όλα τα Shimano Shop.